21 Οκτ 2018

Νωρίτερα σήμερα, λίγο μετά τις 11 το πρωί, στο λιμάνι του Πειραιά έδεσε το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μεταφέροντας περίπου 2.500 μετανάστες, κυρίως συριακής καταγωγής,  από το νησί της Λέσβου, όπου η κατάσταση είναι «εκρηκτική».

Περισσότερα...

Απόσπασμα που αναφέρεται στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, από το ολοσέλιδο άρθρο της σημερινής (3/1/15) γερμανικής Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ και της δημοσιογράφου Κριστιάνε Σλέτσερ, με τίτλο «Κάτι καινούργιο» σχετικά με την πολιτική, οικονομική, κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα :

Περισσότερα...

Με αφορμή το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για «κανένα νοικοκυριό χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα», στη συνάντηση που είχε με την Ρένα Δούρου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε στις δηλώσεις του ότι «θα περάσουμε (σ.σ. οι πολίτες) δύσκολες στιγμές, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια υπαρκτή και μεγάλη οικονομική κρίση».

Περισσότερα...

 

Τα σχέδια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την Τοπική Αυτοδιοίκηση α’ και β’ Βαθμού παρουσιάζει, για πρώτη φορά, στη συνέντευξή του στο ΠΟΛΗ + ΠΟΛΙΤΙΚΗ και το epoli.gr, το Μέλος της Π.Γ. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση, κ. Κώστας Πουλάκης.

Περισσότερα...

 

Σε ανοικτή συζήτηση με πολίτες στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ρέντη μετείχαν τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες που έχει ξεκινήσει η νέα Περιφερειακή Αρχή.

Περισσότερα...

Σχετικά με τη συνέχιση της δικαστικής δίωξης εις βάρος των Δημάρχων που αρνήθηκαν να αποστείλουν στοιχεία στο ΥΔΜΗΔ για τον δήθεν «επανέλεγχο» των συμβάσεων εργασίας αορίστου χρόνου, οι οποίοι πλέον καλούνται να απολογηθούν ενώπιον των κατά τόπους αρμόδιων ανακριτών, μαζί πλέον με τους αντίστοιχους Διευθυντές των διοικητικών υπηρεσιών των Δήμων τους, ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος για την Αυτοδιοίκηση, δήλωσε τα εξής:

Περισσότερα...

Αναζήτηση

My Candidate List

Κανένα Αγαπημένο Ακόμα

Κύλιση στην Αρχή