Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το πιο ακραίο που έχει κάνει θαυμάστριά του. Όπως δήλωσε τον κλείδωσε μέσα στο καμαρίνι και πήρε το κλειδί.

«Είχα live σε μία πόλη και θαυμάστρια με κλείδωσε μέσα στο καμαρίνι και πήρε το κλειδί! Δε μου έκανε τίποτα, άπλα έγινε αυτό το γεγονός και της είπα σε παρακαλώ άνοιξε μου», δήλωσε ο Πέτρος Ιακωβίδης στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Ο τραγουδιστής είναι ανιψιός του Νίκου Κουρκούλη και σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει: «Ο Νίκος είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ! Εκτός από τον πατέρα μου, είναι ο επόμενος άνθρωπος που με στήριξε πραγματικά και τον ευχαριστώ από καρδιάς, είναι μεγάλος σταθμός.

Τα χρόνια που δούλεψα μαζί του ήταν μεγάλη εμπειρία για εμένα, έμαθα πολλά πράγματα για το τραγούδι και με βοήθησε πολύ στο να μάθω «τη νύχτα» αλλά και εμένα τον ίδιο σαν άνθρωπο. Η σημαντικότερη συμβουλή του που κρατάω ως σήμερα ήταν να είμαι αληθινός και να χαμογελάω πραγματικά όταν το νιώθω χωρίς να προσποιούμαι! Επίσης φρόντιζε να μου υπενθυμίζει πάντα ότι ο κόσμος είναι που μας ανεβάζει και αυτός που μας κατεβάζει και όπως δέχομαι και σέβομαι τον κόσμο από την αρχή της καριέρας μου και του μιλάω στο καμαρίνι μου έτσι να συνεχίσω να κάνω σε όλη την πορεία μου».