ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η προκήρυξη

ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η προκήρυξη

ΑΣΕΠ 3Κ 2018: Το ΑΣΕΠ βάζει φουλ τις μηχανές και ελέγχει νέους φακέλους υποψηφίων. Παράλληλα αυξημένες χαρακτηρίζονται οι πιθανότητες για διορισμό τω επιλαχόντων για 8 ειδικότητες..

Για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 3Κ 2018, οι ειδικότητες που φαίνεται ότι ο έλεγχος θα βγάλει λαβράκια και γεννούν ελπίδες στους επιλαχόντες για διορισμό είναι οι ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων Έργου, ΔΕ Ηλεκτρολόγων, ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών, ΔΕ Τεχνικών, ΔΕ Τεχνιτών, ΔΕ Μηχανολόγων και ΔΕ Μηχανοτεχνιτών.

Την ίδια στιγμή στους δήμους υπάρχει πρόβλημα με τους προσωρινούς επιτυχόντες καθώς έχουν διαπιστωθεί δεκάδες πλαστά έγγραφα από τις υπηρεσίες των δήμων. Μάλιστα πολλοί δήμαρχοι έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους για τυχών επιπτώσεις που μπορεί να έχουν από την όλη υπόθεση. Επιπλέον κάποιοι από τους προσωρινούς επιτυχόντες, γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι στην οριστική λίστα, έχουν φύγει από τις υπηρεσίες καθαριότητας προκαλώντας προβλήματα δυσλειτουργίας τους.

Οι αιτήσεις που θα πρέπει να ανοιχθούν για να βρεθούν οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα προσεγγίσουν ή και θα ξεπεράσουν τις 30.000

Με τα λάθη που έχουν γίνει στην 3Κ υπολογίζεται ότι η αναλογία αυτή θα ξεπεράσει, ενδεχομένως, το 1:4 (ένας διοριστέος ανά τέσσερις αιτήσεις).

Εάν ξεφύγει από την αναλογία αυτή, δηλαδή οι αιτήσεις προσεγγίσουν ή και ξεπεράσουν τις 35.000 τότε αλλάζει δραματικά και το χρονοδιάγραμμα έκδοσης των αποτελεσμάτων.