Η Δήμητρα Ματσούκα θα υποδυθεί την Τζάκι Κένεντι στο θεατρικό σανίδι καθώς θα παίξει στην παράσταση που θα «ανέβει» για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Σταμάτη Φασουλή στον ρόλο του έλληνα κροίσου υπογράφοντας και τη σκηνοθεσία. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι θα κόψει τα μαλλιά της για τις ανάγκες της παράστασης.

Ο Άρης Καβατζίκης είχε αποκαλύψει στο Πρωινό για την παράσταση που θα ανοίξει αυλαία σύντομα.

«Αυτό θα βασίζεται σε μία βιβλιογραφία που θα γίνει σε μια θεατρική σύνθεση, την οποία θα πάρει ο κύριος Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος θα σκηνοθετήσει κιόλας. Το ενδιαφέρων είναι οι γυναίκες στη ζωή του. Θα γίνουν σήμερα αποκαλύψεις και θα ξεκινήσω με την Τίνα Λιβανού που του χάρισε και δύο παιδιά, παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό και δεν ξέρουμε ακόμα ποια θα ερμηνεύσει την Τίνα Λιβανού.

Πάμε να δούμε ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Μαρία Καλλάς. Είναι μελαχρινή και τραγουδάει πάρα πολύ καλά και έχει κάνει πολλά μιούζικαλ στην Ελλάδα. Είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία νομίζω θα δουλέψει πολύ για αυτό το ρόλο. Γίνονται με τόση μυστικότητα οι συζητήσεις. Η Τζάκι Κένεντι θα είναι ένα κορίτσι που άλλοι την έχουν χαρακτηριστεί πολύ σέξι και έχει έναν δικό της τρόπο.

Η Δήμητρα Ματσούκα, που είναι ένα μεγάλο στοίχημα για εκείνη. Να αποκαλύψουμε και τον Ωνάση, που θα τον υποδυθούν τρεις άντρες σε διαφορετικές ηλικίες. Στην ωριμότητα του με τους γάμους του θα τον υποδυθεί ο Σταμάτης Φασουλής και θα σκηνοθετήσει και θα κάνει και την σύνθεση την βιβλιογραφία. Θα είναι ένας στα νιάτα του στην Σμύρνη και ένας στην εφηβεία του. Είναι πολλοί οι ρόλοι».