ΔΕΗ: 470 προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα - Οι θέσεις εργασίας

Μπαράζ προσλήψεων στη ΔΕΗ σε όλη την Ελλάδα. Δείτε που υπάρχουν ανοιχτές θέσεις εργασίες για υποβολή αιτήσεων.

Προσλήψεις 470 υπαλλήλων σε όλη την Ελλάδα στη ΔΕΗ. Δείτε τις θέσεις εργασίας αλλά και τα διακαολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή αιτήσεων

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τετρακοσίων τριάντα (430) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.), που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα του δήμου Εορδαίας Νομού Κοζάνης, για τις Μονάδες του Νομού Κοζάνης.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη ΔΕΘ/ΑΗΣ Ρόδου

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣΡόδου που εδρεύει στην Σορωνή – Ρόδου.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη ΔΕΘ/ΑΗΣ Ρόδου/ΘΗΣ Νότιας Ρόδου.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικάείκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΘΗΣ Νότιας Ρόδου (ΑΗΣ Κατταβιάς) που εδρεύει στην Κατταβιά – Νότιας Ρόδου, Ν. Δωδεκανήσου (του Κλάδου ΑΗΣ Ρόδου).

Δείτε εδώ την προκήρυξη

ΑΣΕΠ: Είσαι άνεργος; Τρέχουν 1489 προσλήψεις στο δημόσιο – Θέσεις εργασίας σε πανεπιστήμια, ΔΕΔΔΗΕ, Υγεία και υπουργείο Παιδείας