Θέση για το ζήτημα που άνοιξε με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου πήρε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Δεν διυλίζω τον Πολάκη για να καταπιώ τον Άδωνη Γεωργιάδη. Η αντίθεση στα θετικά μέτρα υπέρ των ΑΜΕΑ, είναι ακραία νεοφιλελεύθερη. Ο Παύλος καμιά φορά χάνει το δίκιο του. Χρειάζονται όρια στην πολιτική αντιπαράθεση, όχι όμως 2 μέτρα και σταθμά», τόνισε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ρ/σ News247.
Η σχετική ανάρτηση:
Παπαδημούλης: Δεν διυλίζω τον Πολάκη για να καταπιώ τον Αδωνι Γεωργιάδη. Η αντίθεση στα θετικά μέτρα υπέρ των ΑΜΕΑ, είναι ακραία νεοφιλελεύθερη. Ο Παύλος καμμιά φορά χάνει το δίκιο του. Χρειάζονται όρια στην πολιτική αντιπαράθεση, όχι όμως 2 μέτρα κ σταθμά:https://t.co/urbO2PMjzh
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 25 Απριλίου 2019