Η Ελένη Μενεγάκη το απόγευμα της Πέμπτης πόσταρε φωτογραφία της στο instagram να κοιμάται στην αυλή ταβέρνας στη Σχοινούσα.

«Μετά το φαγητό! Ευτυχώς που είμαι εύκολος άνθρωπος και κοιμάμαι παντού! #eleni #greek_islands #greece #holidays #relax», έβαλε λεζάντα.

Κάποιος διαδικτυακός της φίλος σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία  της κάνοντάς της λεκτική επίθεση. «Άσε μας ρε Ελένη που είσαι εύκολος άνθρωπος. Όλοι μας βολευόμαστε σε μία βίλα ενός νησιού με πισίνες, μαξιλάρες και υπηρέτες. Τι μας είπες τώρα;», έγραψε.

Με την παρουσιάστρια να του απαντάει: «Αχ. Με την καλή κουβέντα στο στόμα! Μπράβο! Σε ταβέρνα στο νησί κοιμάμαι! Μάλλον εκεί που εργάζεσαι εσύ δεν επιτρέπεται ! Κρίμα !!! Καλό καλοκαίρι».

Εκείνος προφανώς δεν περίμενε να του απαντήσει και έκανε σιγά σιγά μια ωραιότατη «κωλοτούμπα». «Δεν εργάζομαι πλέον σε κουζίνες αλλά όταν το έκανα προφανώς δούλευα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ελένη μου σ’αγαπάμε απλά για τους περισσότερους αυτό είναι πολυτέλεια. Αυτό ήθελα να πω», έγραψε.

Η Ελένη Μενεγάκη με ευγενικό τρόπο του έστειλε το μήνυμά της: «Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς ??? Δεν νομίζω … Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό, το αν αμείβομαι καλά από τη δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό! Το να πας για φαγητό σ’ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος! Οποίος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου, καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν! Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς! Καλό καλοκαίρι με ηρεμία, αγάπη, υγεία και καθαρό μυαλό!».

Με εκείνον να κλείνει τον διάλογό τους γράφοντας: «Συμφωνώ απόλυτα. Τα αξίζεις όλα αυτά. Είσαι συμπαθέστατη. Έχεις εργαστεί σκληρά. Όλοι μας κοιτάμε για το καλύτερο και δόξα τον Θεό καλή ζωή έχουμε, ούτε μας φταίει κάποιος, δεν είπα αυτό όμως. Αυτό που είπα είναι ότι λογικό να περνάμε καλά και να βολευόμαστε. Ξέρεις τι; Πιο πολύ με χαλάει αυτή η έντονη ανάγκη να δειχτούμε προς τους άλλους. Κάπου έχει χαθεί το μέτρο με στα social. Εντάξει εσύ δεν φταις σε τίποτα. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα απλά εσύ επηρεάζεις πολύ κόσμο».