Καλλιθέα: Με ναζιστικούς χαιρετισμούς, η χρυσαυγίτικη συμμορία Μπουγά-Μιχαλολιάκου αμαύρωσε τις εκδηλώσεις

Προκλητική παρουσία της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής σήμερα στη μαθητική παρέλαση της Καλλιθέας, υπό τον μανδύα του “εκλογικού συνδυασμού” της Ελληνικής Αυγής με υποψήφιο δήμαρχο τον χρυσαυγίτη Τρύφωνα Μπουγά.

Ομάδα περίπου 30 Χρυσαυγιτών, με χαρακτηριστικά συμμορίας (κράνη, καλυμμένα χαρακτηριστικά, ρόπαλα) επιχείρησε συνοδεία των ΜΑΤ να φτάσει στην κεντρική πλατεία. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.

Αντί η αστυνομία να απαγορεύσει αυτή την πρόκληση και να απομονώσει τα χουλιγκάνικα στοιχεία, συνόδευσε την εν λόγω ομάδα και στη συνέχεια επιτέθηκε σε μέλη του ΚΚΕ και αντιφασίστες που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην πλατεία.

Οι κινήσεις της συμμορίας καταγράφηκαν σε βίντεο που κυκλοφορεί στο twitter:

Manos Tsaldaris / Μάνος Τσαλδάρης@ManosTsaldaris
Παρέμειναν ένα πεντάλεπτο και έκλεισαν για λίγο τον δρόμο
Manos Tsaldaris / Μάνος Τσαλδάρης@ManosTsaldaris

Φεύγοντας κτύπησαν ένα παλληκάρι που έπεσε με το μηχανάκι του (αυτό που σηκώνει ο νεαρός στην αρχή του βίντεο) κι ενώ κάποιοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς (ακούγεται η κρότου-λάμψης) άλλοι συζητούσαν (βλ. από τη μέση του βίντεο)

Manos Tsaldaris / Μάνος Τσαλδάρης@ManosTsaldaris

Οι αστυνομικοί αρχίζουν τις προσαγωγές

jailgoldendawn.com

The post Καλλιθέα: Με ναζιστικούς χαιρετισμούς, η χρυσαυγίτικη συμμορία Μπουγά-Μιχαλολιάκου αμαύρωσε τις εκδηλώσεις appeared first on Press Publica | Δημοσιογραφία για το δημόσιο συμφέρον.