Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Νίκου Παππά στον πολυχώρο Ελιά στη Βέροια (8μμ) παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης αναχώρησε εσπευσμένα από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα προκειμένου να παραστεί στην ονομαστική ψηφοφορία που έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 στη Βουλή.

Ο Νίκος Παππάς, όπως και όλοι οι βουλευτές που βρίσκονταν σε περιοδεία ή εκτός Αθηνών, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν για να δώσουν το «παρών» στην ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών «Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας – Ρυθμίσεις για την απονομή Ιθαγένειας – Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ».

Το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία κατέθεσε το βράδυ της Τρίτης η Δημοκρατική Συμπαράταξη, λίγο πριν την ολοκλήρωση της συζήτησης στην Ολομέλεια.

Ο Νίκος Παππάς, έτσι, δεν κατάφερε να επισκεφθεί σήμερα τη Βεργίνα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αφού οι μοναδικές θέσεις από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα ήταν διαθέσιμες για νωρίς το πρωί.

Αμέσως μετά την ψηφοφορία, όμως, ο Νίκος Παππάς θα επιστρέψει και πάλι στη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα πάει οδικώς στη Βέροια για να πραγματοποιηθεί κανονικά η ομιλία του στον πολυχώρο Ελιά, στις 8 το βράδυ.