Μητσοτάκης: Το Ελληνικό συμβολίζει την αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης

Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τον χώρο του παλιού αεροδρομίου.

Σε δηλώσεις του, αφού ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης για την πορεία του έργου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρξσε ότι θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση της επένδυσης.

«Ο χώρος του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού συμβολίζει την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα  να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται» είπε.

Αντ’ αυτού, συνέχισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. «αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης».

Ο κ. Μητσοτάκης υποστηριξε ότι η κυβέρνηση ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο και γι΄αυτό – όπως είπε – εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση της επένδυσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ,

«Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο  της νέας Ελλάδος» διαβεβαίωσε, τονίζοντας ότι η επένδυση αυτή θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και «θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση».

The post Μητσοτάκης: Το Ελληνικό συμβολίζει την αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης appeared first on Press Publica | Δημοσιογραφία για το δημόσιο συμφέρον.