Μια μητροπολιτική Περιφέρεια - Πρότυπο ονειρεύεται ο Πατούλης για την Αττική

Η ανάγκη αγαστής συμπόρευσης του Α’ και του Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον Δήμαρχο Περιστερίου Α. Παχατουρίδη.

Στο πλαίσιο του πρωινού καφέ η συζήτηση εστιάστηκε στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν με στόχο να αλλάξει εικόνα η Αττική και να αποκτήσει ένα πιο σύγχρονο πρόσωπο, κατά τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την επιτάχυνση υποδομών με αναπτυξιακό πρόσημο, στην πάταξη της γραφειοκρατίας προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών αλλά και στη ριζική αντιμετώπιση με στρατηγική και σχέδιο κρίσιμων ζητημάτων για τις τοπικές κοινωνίες όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων και η διευθέτηση των όμβριων υδάτων.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον κ. Παχατουρίδη για το έργο του, επισημαίνοντας πως τα τελευταία 16 χρόνια, στο τιμόνι του Δήμου, κατάφερε να αναμορφώσει την πόλη του Περιστερίου και να βελτιώσει αισθητά την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Σε δηλώσεις του επισήμανε:
«Με τον άξιο φίλο και συνάδελφο Α. Παχατουρίδη είχαμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση για το μέλλον της Αττικής και τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρηθούν προκειμένου να αλλάξει πρόσωπο.

Πρόκειται για έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό ο οποίος διοικεί με αποτελεσματικότητα, για αυτό και οι προτάσεις του μας είναι χρήσιμες. Το Περιστέρι έχει αλλάξει όψη και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι.

Κοινός μας στόχος είναι να περάσει επιτέλους η Αττική σε μία καινούρια μέρα και να βάλουμε ένα τέλος σε όσα την κράτησαν πίσω. Μακριά από δημαγωγίες, λαϊκισμούς και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, οι δύο βαθμοί Αυτοδιοίκησης θα συνεργαστούμε για να φτιάξουμε μία μητροπολιτική Περιφέρεια-Πρότυπο, που θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης. Δεσμευόμαστε και θα το κάνουμε πράξη».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα Eklogikanews.gr