Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Κ. Μπακογιάννη

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του εν όψει των δημοτικών εκλογών παρουσίασε ο Κώστας Μπακογιάννης, που έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Μεταξύ αυτών νυν δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί με διάφορες παρατάξεις το 2014.

Τέσσερις εξ αυτών είναι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Γιώργου Καμίνη, οι τρεις είναι νυν αντιδήμαρχοι.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» παρουσιάστηκε σε μεγάλη συγκέντρωση στο κλειστό του Μετς.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο, «είναι η πλέον υπερκομματική και πολυσυλλεκτική ομάδα που έχει δοκιμάσει την τύχη της στην Αθήνα τις τελευταίες δεκαετίες».

Όπως είπε, το 60% των υποψηφίων θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά, ενώ τόνισε ότι η σύνθεση του ψηφοδελτίου «συνδυάζει την πολύτιμη εμπειρία και γνώση με τη φρεσκάδα της ανανέωσης».

Από την παράταξη Καμίνη, υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη είναι οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Βαρελάς, Γιώργος Αποστολόπουλος, Ελένη Μυριβήλη και η δημοτική σύμβουλος Μελίνα Δασκαλάκη.

Επίσης, υποψήφιοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι από παρατάξεις της τωρινής αντιπολίτευσης στον δήμο: Νίκος Βαφειάδης, Χρήστος Τεντόμας και Νίκος Αβραμίδης.

Επίσης το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει τους Αλεξία Έβερτ-Αλβέρτη, επικοινωνιολόγο, Σεραφίνα Παπαδημητρίου από την action animal, τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη, τους δημοσιογράφους Λευτέρη Σκιαδά, Ανδρέα Κωνσταντάτο και Πόπη Δομάζου, τους ηθοποιούς Νίκο Ορφανό και Άγγελο Παπαδημητρίου, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρο Καφούκης, τη μουσικό Χριστίνα Κόκοτα, τους πρώην δημοτικούς συμβούλους Ανδρέα Παπαδάκη, Βασίλη Κορομάτζο κ.ά.

Παράλληλα με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ο κ. Μπακογιάννης παρουσίασε και τους υποψηφίους της παράταξης του, στα επτά δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας.

The post Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Κ. Μπακογιάννη appeared first on Press Publica | Δημοσιογραφία για το δημόσιο συμφέρον.