«Ο Αλέξης μου έχει πει ότι το παρατραβάω. Αλλά δεν μπορώ να βαστιέμαι πάντα ρε παιδί μου»
Για τις εκρηκτικές του αντιδράσεις, την οικογένειά του, για τον Μητσοτάκη και για το αν θάπινε τσικουδιές με τον Αδωνη μίλησε σε συνέντευξή του στη «Νεα Τηλεόραση Κρήτης» ο Παύλος Πολάκης.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη , που θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη, έπαιξε η εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» (ΣΚΑΙ). 

Για τον Τσίπρα: O Aλέξης είναι ένας πάρα πολυ ευγενής άνθρωπος κι ένα καλό παιδί σαν προσωπικότητα. Νομίζω, πως, έχει δηλώσει, πως, αν το δόγμα Πολάκη είναι να καθαρίσουμε τον τόπο, είναι με το δόγμα Πολάκη. Προφανώς και λόγω χαρακτήρα, ο Αλέξης δεν θα χρησιμοποιούσε τις εκφράσεις μου και μου το έχει πει. Αλλά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενα μέτωπο που ο καθένας κουβαλά τον εαυτό του, την διαδρομή του, τις εμπειρίες του, την προσωπικότητα του, τον χαρακτήρα του. 

Για τον χαρακτήρα μου, ο Αλέξης μου έχει πει κάποια πράγματα: οτι εχω ξεφύγει, οτι πολλές φορές παρατραβάω στο θέμα των εκφράσεων. Αλλά, δεν μπορώ να βαστιέμαι πάντα ρε παιδί μου. Οταν με πυροβολούν με 45άρι, δεν μπορείς εσύ να ραντίζεις με βασιλικό…

Για τον Μητσοτάκη: Είναι πολύ λίγος.  Και επειδή είναι του χεριού τους, γι’ αυτό τον βγάλαν και αρχηγό. 

Για τον ΑδωνηΔεν θα έπινα μαζί του τσικουδιές. Δεν ταιριάζει ο πολιτισμός μας… Τσικουδιές και παρέα κάνεις με αυτούς που εκτιμάς, δεν κάνεις με τους συνειδητούς ακροδεξιούς.

Για το περιβόητο copy-paste: Επίτηδες το είπα έτσι. Ηθελα να τους ξεφτιλίσω…Να το εκχυδαίσω.

Δείτε το βίντεο:

The post «Ο Αλέξης μου έχει πει ότι το παρατραβάω. Αλλά δεν μπορώ να βαστιέμαι πάντα ρε παιδί μου» appeared first on Press Publica | Δημοσιογραφία για το δημόσιο συμφέρον.