Παππάς: Ο Κ. Μητσοτάκης θέλει σκληρό μνημόνιο (video)

«Ο μεγάλος στόχος της επόμενης τετραετίας είναι η αποκατάσταση της απασχόλησης»  τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, από το Κιλκίς. Υπογράμμισε μάλιστα, ότι παρά τις αντίθετες εκτιμήσεις ότι η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού θα επιδρούσε αρνητικά στην απασχόληση, τα στοιχεία τριμήνου δείχνουν αύξηση των νέων θέσεων εργασίας.  

Το διακύβευμα της ευρωκάλπης αλλά και της εθνικής κάλπης βάζουν στο επίκεντρο των τοποθετήσεών τους τα κυβερνητικά στελέχη, κάνοντας αναφορά στα διλήμματα που έρχονται στο προσκήνιο.

Μιλώντας  σε πολιτική εκδήλωση στο Κιλκίς ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής τόνισε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ μεγάλο στόχος της επόμενης τετραετίας είναι η αποκατάσταση της απασχόλησης, θέτοντας το πολιτικό σχέδιο του κυβερνώντος κόμματος σε αντιπαράθεση με τη στρατηγική της ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης θέλει σκληρό μνημόνιο είπε ο Νίκος Παππάς. Θα διαψευστεί δυσάρεστα, όπως είπε, εάν ελπίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι θα καταρρεύσει η κυβέρνηση από το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης.

Κατηγόρησε δε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι θέλει πολιτικές γέφυρες με την ακροδεξιά ο κ. Μητσοτάκης και για αυτό υποστηρίζουν από κοινού με τον κ. Όρμπαν, τον κ. Βέμπερ για την προεδρία της Κομισιόν. Αυτή την προοπτική για την Ευρώπη, πρέπει να την αποτρέψουμε, είπε και για αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ, εργάζεται ασταμάτητα για να διαμορφωθεί, αυτό που λέγεται, μια προοδευτική συμμαχία και πρέπει, όπως είπε, όλες οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων μπροστά σε αυτόν τον κίνδυνο.

Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορταζ Ν. Παντελάκης

www.ert.gr