Σφοδρή διαδικτυακή κόντρα είχαν σήμερα, Παρασκευή ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης με τον υπόδικο υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ και πρώην πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΠΛΝΟ Σταμάτη Πουλή.

Αφορμή για τη σύγκρουση αποτέλεσε ανάρτηση του κ. Παπαδημούλη, ο οποίος αποκάλυψε: «Χθες, αυτό το «μπουμπούκι», που κατηγορείται για κακουργήματα στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ κ υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ, επικαλέστηκε «ασθένεια» για να αποφύγει την Δικαιοσύνη. Κατά σύμπτωση, «ασθένησαν» κ άλλοι κατηγορούμενοι, συγγενείς κ φίλοι κ η δίκη αναβλήθηκε για το 2020!».

Ωστόσο, από την πλευρά ο κ. Πουλής δεν έδωσε απάντηση επί της ουσίας και περιορίστηκε σε αναφορές για ποινικό του μητρώο, το οποίο εκτίμησε ότι θα παραμείνει λευκό.

«Όταν μιλάς Παπαδημούλη για «μπουμπούκια» θα κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη κ θα σκέφτεσαι τον Πετσίτη, τη Δούρου κ τον Πολάκη που έχει 4-5 καταδίκες μέχρι τώρα.Εμένα το ποινικό μου μητρώο είναι Λευκό κ έτσι θα μείνει, παρά το κυνηγητό σας επειδή έβγαλα τα σκάνδαλά σας!», ήταν η «απάντηση» που έδωσε.