Ο Αλέξανδρος Ρήγας συγκλόνισε με την εξομολόγησή του στο περιοδικό People, σχετικά με την περιπέτεια υγείας που πέρασε στα 48 του χρόνια και τον έκανε να αναθεωρήσει τη ζωή του.

«Στις 5 Μαΐου κλείνω τα 54», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός σκηνοθέτης και συνέχισε, αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στα 48 του.

«Πράγματι, στα 48 μου πέρασα ένα άγριο, σκληρό εγκεφαλικό. Έμεινα τότε έξι μήνες off και αναθεώρησα πολλά. Στις 5 Μαΐου κλείνω τα 54. Άρα ζωηρά χρόνια -ακόμη και αν είμαι απόλυτα υγιής- δεν έχω πολλά. Γι’ αυτό θέλω να προλάβω να κάνω πράγματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω απωθημένα. Εύχομαι να έχω σωματική αντοχή και υγεία στο μυαλό για να συνεχίσω να ασχολούμαι με όσα αγαπώ, να κάνω κάποια ταξίδια ακόμη και κανένα ποτάκι τα βράδια, στην πλατεία Μαβίλης. Εκεί πέρασα τα νεανικά μου χρόνια. Με μπιρόνια στην πλατεία μέχρι τα ξημερώματα, να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Για τον έρωτα, τον θάνατο, τη ζωή, τα όνειρά μας. Τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις πλέον, τα πράγματα».

(fthis.gr)