Το «Ελληνικό» σύμβολο της αναπτυξιακής αποτυχίας της κυβέρνησης λέει ο Κ. Μητσοτάκης (video)

Την απόλυτη αναπτυξιακή αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, συμβολίζει ο χώρος του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατα την επίσκεψη του στο Ελληνικό. 

«Σε αυτόν τον χώρο θα έπρεπε σήμερα να δουλεύουν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας και το παλιό αεροδρόμιο να γίνει ένα εμβληματικό αναπτυξιακό έργο, το οποίο θα συμβολίζει τη νέα Ελλάδα που έρχεται. Αντ’ αυτού αντικρίζουμε και σήμερα ακόμη μια εικόνα απελπιστικής εγκατάλειψης», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης για την πορεία του έργου και είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην υλοποίησή του.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε πίστεψε στο Ελληνικό ως ένα κορυφαίο αναπτυξιακό έργο. Εξ ου και εξακολουθεί και σήμερα να θέτει προσκόμματα στην υλοποίηση αυτής της επένδυσης», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Η δρομολόγηση των επενδύσεων στο Ελληνικό αποτελεί απόλυτη αναπτυξιακή προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε το συντομότερο δυνατόν το Ελληνικό να γίνει το σύμβολο της νέας Ελλάδος. Μια επένδυση, η οποία θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες θέσεις απασχόλησης, θα αλλάξει την όψη της Αθήνας και θα συμβολίζει μια νέα Ελλάδα με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr