Τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέφρασε με ένα tweet του ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που «άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια και πολλή αγάπη».

«Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν και του ελληνικού αθλητισμού. Συλλυπητήρια στους οικείους του», ανέφερε ακόμα ο πρωθυπουργός.

Mε tweet και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, αναφέροντας πως ο πρώην παράγοντας του Παναθηναϊκού είχε κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγραψε: «Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας και αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη τόσο στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, όσο και του αθλητισμού. Mε την παρουσία του κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για του εκφράσει τα συλλυπητήρια επικοινώνησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.