Τα fake news ή το υπερβολικό «φούσκωμα» ενός περιστατικού είτε από λάθος, είτε τις περισσότερες φορές από σκοπιμότητα, αναμφισβήτητα αποτελούν μάστιγα της εποχής, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά.

Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε και σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Νίκου Παππά στο Κιλκίς σχετικά με το πρόγραμμα της Καθολικής Τηλεοπτικής Κάλυψης και πώς προχωράει στα χωριά.

«Τα έψαλλαν στον Παππά», «Τα άκουσε ο Παππάς», «Θερμή υποδοχή στον Παππά» «Έντονες διαμαρτυρίες στον Παππά», ήταν μόνο μερικοί από τους ευφάνταστους τίτλους που χρησιμοποιήθηκαν για να περιγράψουν ένα μικροσυμβάν.

Τι πραγματικά έγινε;

Οι κάτοικοι πρότειναν στον Νίκο Παππά να κάτσει μαζί τους σε καφενεία και να συζητήσουν την εξέλιξη της εν λόγω δράσης του υπουργείου, αλλά και άλλα έργα του ψηφιακού τομέα, κάτι που δέχθηκε με χαρά ο υπουργός.

Μάλιστα, στο «τραπέζι» μπήκαν και άλλα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, τα οποία και συζήτησαν.

Κάποια στιγμή ένας (μάλλον) κάτοικος φώναξε από μακριά κάτι για το Μακεδονικό, χωρίς βέβαια να γίνει κάτι το ιδιαίτερο, όπως τουλάχιστον προσπάθησαν ορισμένα ΜΜΕ να διαδώσουν με τον γνωστό υπερβολικό τους τρόπο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι τον εν λόγω κάτοικο τον απομάκρυναν οι συγχωριανοί του γιατί διέκοπτε τον διάλογο που είχε ο Νίκος Παππάς μαζί τους.

«Ξεκινήσαμε την επίσκεψή μας στη Βόρεια Ελλάδα από τους Ευζώνους και τη Μεταμόρφωση του νομού Κιλκίς. Από την “αρχή της νέας Ελλάδας” και όχι την εσχατιά της χώρας», ανέφερε στο Twitter για την επίσκεψή του ο Νίκος Παππάς.