Υποψήφιος Δήμαρχος

Γιώργος Χατζηδάκης

Ο Γιώργος Χατζηδάκης γεννήθηκε το 1976 στην Ηλιούπολη, όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από το Λασίθι της Κρήτης.

Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών (ΔΕΟΣ) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (M.Sc.) στα Χρηματοοικονομικά (Business and Finance) από το Πανεπιστήμιο του Reading της Μ. Βρετανίας. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά και Ιταλικά).

Ως μέλος του Σκακιστικού Ομίλου Ηλιούπολης, συμμετείχε στην ομάδα που εκπροσώπησε την πόλη μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Α’ Εθνικής του 1990-92.

Εργάζεται από 18 χρονών στον ιδιωτικό τομέα, τόσο στο χρηματοοικονομικό τομέα όσο και ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας την επιχείρησή του στην Ηλιούπολη.

Από μικρή ηλικία μπολιάστηκε με το πάθος για τα κοινά έχοντας διατελέσει:

– Εκπρόσωπος των Φοιτητών στη Διοίκηση (Σύγκλητο) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ)

– Υπεύθυνος Οικονομικών στην Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ)

– Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης

– Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης στο Δήμο Ηλιούπολης

Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης από το 2010 και ασκώντας την πολιτική με ευθύνη και διαφάνεια έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου. Δεν δίστασε να παραιτηθεί από τη θέση του Αντιδημάρχου όταν διαπίστωσε καταστρατήγηση των Αρχών και Δεσμεύσεών του στους πολίτες της Ηλιούπολης.

Γνωρίζει καλά ότι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, έχει γυρίσει την πλάτη του στην πολιτική και την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και ότι μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οφείλουμε να συνθέσουμε απόψεις και προτάσεις. Η πόλη έχει ανάγκη να κάνει μια νέα αρχή. Να προχωρήσει μπροστά με νέες ιδέες, με σχέδιο και όραμα. Με ρομαντική διάθεση. Με έμπνευση. Με πίστη και πάθος γι’ αυτά που δικαιούμαστε και μας αξίζουν.

Share Us

Follow Us

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΖΙΝΑΣ

Ο Γιάννης γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, μεγάλωσε και ζει στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1952 όπου και κατοικεί «Γέννημα θρέμμα Ηλιουπολίτης»…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΙΔΑΛΗΣ

Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1969 όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά του…