ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΑΝΙΔΗΣ (ΡΕΛΛΗΣ)

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 05 Αυγούστου 1980. Μεγάλωσε στην Ροδόπολη Σερρών και αποφοίτησε από το Λύκειο Κάτω Ποροίων. Είναι Ποντιακής καταγωγής, Άγαμος και γιός του Παρασκευά και της Αικατερίνης Τσιρανίδη. Σπουδές: Απόφοιτος Λυκείου, Αριστούχος κάτοχος των πτυχίων Moνωδίας , Αρμονίας και Ωδικής του “ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ“, Πτυχίο Τεχνίτη Β Θέρμο-υδραυλικού, κάτοχος πτυχίου ECDL  πληροφορικής, πτυχιούχος Λεμφικού και oil massage από την Ιδιωτική Σχολή Life Therapy,  γνώστης Αγγλικής Γλώσσας.

Επαγγελματική Εμπειρία:

Μουσικός: Πτυχιούχος Δάσκαλος Φωνητικής και Θεωρητικών από το Κεντρικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Από το 2005 έως 2012 διοργανωτής εκδηλώσεων στην Βόρεια Ελλάδα. Πτυχιούχος Θεραπευτής σε Ενναλακτικές Θεραπείες.

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά: Ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη από το 1980. Γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της γιατί είμαι κι εγώ ένας από αυτούς. Το όραμα μου, που με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά, είναι όλοι μαζί να συμβάλλουμε ώστε η Θεσσαλονίκη να γίνει μία Ευρωπαϊκών προδιαγραφών Πρωτεύουσα των Βαλκανίων, μία Πόλη – Πρότυπο, μία Πόλη αξιοζήλευτη!!!

Ο λόγος που είμαι δίπλα στον Παναγιώτη Ψωμιάδη: Πιστεύω ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του απέναντι στους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Το έχει αποδείξει άλλωστε με περισσότερα από 1200 έργα κατά την διάρκεια της θητείας του ως Νομάρχης Θεσσαλονίκης, με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.  Εργατικός, σοβαρός, πειθαρχημένος και προπάντων πατριώτης, ορθόδοξος πολίτης και υπέρμαχος της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης.

FACEBOOK:  Giannis Rellis and Giannis Rellisb

page: Giannis Rellis Official

page political: Τσιρανιδης-Ρελλης Ιωάννης

instagram: giannisrellis  and tsiranidis_rellis_ioannis