Κυρίτση Ιωάννα

Κατοικεί στα Βριλήσσια από το 1985. Μητέρα τριών παιδιών.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, και εργάζεται ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας και υπεύθυνη Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων του σχολείου από το 2006.

Ασχολούμαι με τα κοινά από το 2002 ανελλιπώς.

Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων από το 2014 έως σήμερα με το συνδυασμό Δήμος Δημιουργίας  .

Ως Υπεύθυνη Προγραμματισμού και Υλοποίησης των Προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού στο δήμο Βριλησσίων από το 1991-2002 και 2014-2019 αναπτύξαμε τα Αθλητικά μας προγράμματα προσθέτοντας Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας γνωρίζοντας στα παιδιά τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου, την Πεντέλη, τον Υμηττό και την Πάρνηθα. Αναπτύξαμε πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης Προσχολικής Ηλικίας και ξεκινάμε από Σεπτέμβρη Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης 6-12 ετών δωρεάν στο 6ο Δημοτικό Σχολείο καθώς ενταθήκαμε στο πρόγραμμα Οικογενειακής Εναρμόνισης ΚΔΑΠ της ΕΕΤΑ.

Αναβαθμίσαμε το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ με παραστάσεις και συναυλίες ερασιτεχνικές και επαγγελματικές και  θεσμοθετήσαμε αφιέρωμα στην Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική (Αηδονίδεια).  Η   τοποθέτηση καθισμάτων στον χώρο ήταν καθοριστική.

Η παρουσία της Φιλαρμονική μας αναβαθμίστηκε με την προμήθεια νέων  στολών και επανδρώνοντάς την με επαγγελματίες μουσικούς

Οι Πολιτιστικές Διαδρομές αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο.

Η αγορά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό κτιρίου θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες των εργαστηρίων προς τους δημότες μας και θα μας επιτρέψει να ξεκινήσουμε την λειτουργία της Δημοτικής Δανειστικής Βιβλιοθήκης.

Ζητάει την στήριξή σας για να συνεχίσουμε το έργο μας.