Μπακαλοπούλου Μαριέττα

Απόφοιτος Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Διπλωματικών Σπουδών από το Leicester University. Σύζυγος και μητέρα ενός αξιολάτρευτου μωρού. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από το 2002 και την τελευταία επταετία είναι στέλεχος σε εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων. Μιλά άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Πρώην Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Καινοτομίας με πολλές ετήσιες δράσεις:

  • Δημιουργία και λειτουργία «Γραφείου Επιχειρηματικότητας όπου ο κάθε δημότης που θέλει να δημιουργήσει ή να αναπτύξει την επιχείρηση του με κάθε τρόπο μπορεί να απευθύνεται απευθείας σε εξειδικευμένους ανθρώπους για να τον κατευθύνουν
  • Ετήσιο πρόγραμμα επιβράβευσης αριστούχων αποφοίτων των Λυκείου του Δήμου μας με εισοδηματικά κριτήρια όταν επιτυγχάνουν σε σχολές εκτός Αθηνών, ώστε να τους βοηθήσουμε με τα πρώτα τους έξοδα.
  • Εξασφάλιση χορηγιών από ιδιωτικές εταιρίες για την επιβράβευση των Αριστούχων Αποφοίτων των Λυκείων μας
  • Καθιέρωση ετήσιας ημερίδας Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης,όπου συμμετέχουν διάφοροι φορείς όπως η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης του Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Υποδομών και Περιβάλλοντος, ΟΑΕΔ, ιδιωτικές εταιρίες και προγράμματα χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων,
  • Έκδοση βιβλίου αποφοίτων των Λυκείων μας (Επετηρίδα).

– Προβολή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων υψηλότατου επιπέδου που δημιουργούνται στα Λύκεια του Δήμου μας από καθηγητές και μαθητές.