Μετά το τέλος του «Power of love 2» η Ζένια Σολδάτου έγινε ζευγάρι με τον Bill Σαντριά κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Η Ζένια ήταν ερωτευμένη μέσα στο ριάλιτι με τον Βασίλη Χαλκιά και όταν χώρισαν εκείνη δεν ήθελε να ασχοληθεί με άλλον άντρα αλλά φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη. Ο Βασίλης Χαλκιάς μετά τις δηλώσεις Ζένιας και Bill για τη σχέση τους έγραψε στο instagram story του:

«Τα τελευταία 24ωρα όλοι μας προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας μετά την 6μηνη συμμετοχή μας στο παιχνίδι. Το τέλος αυτού του παιχνιδιού συνέπεσε και με τα γεγονότα που ήμουν έμμεσα εμπλεκόμενος. Δεν μπορούσα να τοποθετηθώ στον τελικό αφού η καινούργια σχέση της Ζένιας δεν είχε επισημοποιηθεί και είναι λογικό να έχετε απορίες.

Έκανα unfollow τη Ζένια γιατί ενώ τη σεβάστηκα και δεν έκρινα την επιλογή της, αυτή στα live της άφηνε αιχμές για μένα και έκανε ανούσιες συγκρίσεις. Πάνω στον εκνευρισμένο μου και εγώ από την πλευρά μου έκανα λάθος κάνοντας like σε δύο σχόλια που δεν έπρεπε. Ζήτησα να μετονομαστούν τα fan page μας ώστε να σταματήσουν να ταυτίζονται τα ονόματά μας γιατί είναι άβολο και για τους δυο μας. Το παιχνίδι έχει τελειώσει και όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η ζωή συνεχίζεται και εγώ κοιτάω μόνο μπροστά».