Οι καλεσμένοι της αποψινής εκπομπής «The 2night show» θα δώσουν αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν.

Ο Τάκης Σαγιώρ, ο μεγάλος χορευτής της δεκαετίας του ’60, σε μια σπάνια συνέντευξη, ανοίγει την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πάντα ειλικρινής και αιχμηρός δεν διστάζει να μιλήσει για την πολυτάραχη ζωή του, τον αυστηρό του πατέρα, τη φυγή από το πατρικό του σε ηλικία 15 ετών, την ομοφυλοφιλία, τον κοινωνικό ρατσισμό και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του ως χορευτής.Παραδέχεται πως υπήρξαν άνθρωποι του θεάματος που του έκαναν ζημιά και αποκαλύπτει τους λόγους που η Ρένα Βλαχοπούλου του ζήτησε συγγνώμη λίγο πριν πεθάνει. Επίσης, αναφέρεται στους τρεις γάμους και τον αρραβώνα του με τη Μαίρη Λίντα.

Η Νίκη Μπούφη – Βίσση, περιγράφει τις τραγικές στιγμές που έζησε εκείνη και η οικογένεια της, όταν ξέσπασε η φωτιά στο Μάτι και κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της. Πόσο την στήριξε η αδελφή της, Άννα Βίσση; Τέλος, αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμα και σήμερα, 8 μήνες μετά την πυρκαγιά, αφού διαμένει στο υπόγειο του σπιτιού της, το μόνο δωμάτιο που μπόρεσε να διασωθεί από τις φλόγες.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα, έρχεται από την Κρήτη και συναντά τον Γρήγορη Αρναούτογλου. Η όμορφη ηθοποιός που τα παράτησε όλα για να ζήσει τον έρωτά της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά, αποκαλύπτει πως είναι έτοιμη να γίνει μητέρα και να παντρευτεί. Τέλος, αναφέρει την πραγματική αιτία που διεκόπη ξαφνικά η συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη και εξηγεί πως δεν θα αφήσει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στα όνειρα της.